14 - 15/10/2020Edició Virtual
caes
Edició Virtual

QUÈ ÉS BTM?

El Business Tourism Market (BTM) és un espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre la indústria del turisme. El fòrum està promogut i organitzat per la Fundació Climent Guitart, que perpetua la memòria de l’empresari lloretenc; per l’Agència EFE, agència de comunicació i de servei de notícies internacional, i per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Després de les dues primeres edicions, És hora de canviar! i Del canvi a la transformació, arriba el tercer lliurament en un moment molt delicat per al sector turístic, enmig de la crisi sanitària. Amb El nou RE-naixement del sector turístic s’intenta donar algunes respostes en temps d’incertesa. El fòrum ofereix dues jornades de ponències amb experts i professionals del sector turístic que centraran les seves intervencions, principalment, en qüestions com els objectius de desenvolupament sostenible, les xarxes socials, la innovació o la comunicació turística.

La tercera edició, en format webinar per primera vegada, es dividirà en dues jornades, les tardes de dimecres 14 i dijous 15 d’octubre. Les dues jornades s’oferiran diverses ponències i panells turístics.

El Business Tourism Market rep el suport de La Fundació La Caixa, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Ajuntament de Lloret de Mar. També compta amb la col·laboració de Vueling, UNDATIA comunicació, eMascaró i Guitart Hotels.

II Edició Business Tourism Market

Promouen i organitzen:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

Última Edició
Última Edició
Visualitza