15/10/2020Lloret de Mar (Girona)
caes
Lloret de Mar (Girona)

David Font, Jaume Dulsat i Marta Felip, ponents del Business Tourism Market

04/10/2018

Organitzat per la Fundació Climent Guitart, l’Agència EFE i l’Agència Catalana de Turisme; la primera edició del Business Tourism Market (BTM) és un espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre la indústria del turisme. L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 18 d’octubre a Lloret de Mar, a la sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

El programa, que s’ha tancat aquesta setmana, confirma l’assistència de David Font, director de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i alcalde de Gironella, Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava i alcalde de Lloret de Mar, i Marta Felip, Secretaria General de la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i alcaldessa de Figueres.

El Business Tourism Market rep el suport de La Fundació La Caixa, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. També compta amb la col·laboració de Vueling, UNDATIA comunicació i de Guitart Hotels.

Business Tourism Market: una jornada de turisme i innovació

L’esdeveniment concentrarà totes les ponències en una sola jornada que començarà a tres quarts de nou del matí que estarà conduïda pel periodista Josep Puigbó. La primera ponència serà un cara a cara anomenat Construcció i manteniment d’una marca: dues cares. Que difícil és crear-la i com de fàcil la podem perdre! que anirà a càrrec de Cristina Vicedo, directora general de FutureBrand Madrid i Xavier Oliver, professor de IESE Business School i ex conseller delegat de l’agència Tiempo BBDO.

Continuarà amb la ponència La tecnologia al servei de l’usuari o a l’inrevés. Pot la tecnologia suplantar el servei a la industria turística en un futur? a càrrec de Gemma Suñer, directora de màrqueting online del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, amb David García, director general comercial de Vueling.

Tot seguit, hi haurà una ponència anomenada No Limits: les xarxes socials al turisme de Montse Peñarroya, directora de l’Institut Internacional d’Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3iSIC).

Ja al migdia, a les 12.30 h, hi haurà una taula rodona anomenada Cap a on va el turisme de sol i platja?, que estarà presentada per David Font, director general de l’Agència Catalana de Turisme. La taula rodona, moderada pel president d’Educatur i de l’Associació d’Experts en Empreses Turístiques. Formaran la taula els ponents David Rico, director del departament de Turisme de CaixaBank, Roberto Torregrosa, director general de Guitart Hotels, Luís Antoja, president d’Avasa, Jordi William, ex director general de Turisme de Barcelona, Amelia Ruiz, directora general de contractació de sunhotels a Espanya i Jaume Dulsat, alcalde de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava.

Seguidament hi haurà la ponència del coach Mago More, anomenada Posa màgia a la teva empresa: aconseguir el que el client intern i extern volen. La jornada continuarà amb les conclusions d’Enric Dotras, director de la Fundació Climent Guitart, que farà les conclusions de la jornada. Conclourà amb el parlament de Marta Felip, Secretaria General de la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i alcaldessa de Figueres i un dinar de networking.

Última Edició
Última Edició
Visualitza