14/10/2021Edició Híbrida
caes
Edició Híbrida

QUÈ ÉS BTM?

El Business Tourism Market (BTM) és un espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre la indústria del turisme. El fòrum està promogut i organitzat per la Fundació Climent Guitart, que perpetua la memòria de l’empresari lloretenc; per l’Agència EFE, agència de comunicació i de servei de notícies internacional, i per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Després de les tres primeres edicions, És hora de canviar! al 2018 i Del canvi a la transformació al 2019 i De la Zona Zero a la Nova Era al 2020, el fòrum arriba a la seva quarta entrega en uns temps molt convulsos per a un sector turístic que, amb la crisi sanitària sense resoldre, afronta l’esperança de recuperar el terreny perdut.

Nous reptes per a un món nou -a partir d’una àmplia reflexió- proposa apropar-nos a algunes respostes i, per què no, també un missatge optimista i inspirador en temps d’incertesa generalitzada.

El fòrum ofereix dues jornades de ponències amb experts i professionals del sector turístic que centraran les seves intervencions, principalment, en qüestions com la touroperació, el factor sanitari, els recursos humans o la transformació digital.

La quarta edició, en format híbrid, tindrà lloc el dia 14 d’octubre de 2021 a partir de les 9h.

El Business Tourism Market rep el suport de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret Turisme, Caixabank i Vueling.

També hi col·laboren Undatia Comunicación, PdePà, Fitel Network, Montphoto i la cadena Guitart Hotels, un any més seu central del fòrum.

BTM 2018-2020 (Edicions I,II i III)

Promouen i organitzen:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

EDICIÓ IV | 14 Octubre | 9:00h
EDICIÓ IV | 14 Octubre | 9:00h
Visualitza