26/10/2022Edició Híbrida
caes
Edició Híbrida

QUÈ ÉS BTM?

El Business Tourism Market (BTM) és un espai de debat i d’intercanvi de coneixements sobre la indústria del turisme. El fòrum està promogut i organitzat per la Fundació Climent Guitart, que perpetua la memòria de l’empresari lloretenc, i per l’Agencia EFE, agència de comunicació i de servei de notícies internacional.

Després de les quatre primeres edicions, És hora de canviar! al 2018, Del canvi a la transformació al 2019, De la Zona Zero a la Nova Era al 2020 i Nous reptes per a un món nou al 2021, el fòrum arriba a la seva cinquena entrega en uns temps de clara recuperació després d’una llarga travessia pel desert.   

Les Palanques del Futur -a partir d’una àmplia reflexió- proposa apropar-nos algunes de les claus per consolidar la recuperació del sector.

El fòrum ofereix una jornada de ponències amb experts i professionals del sector turístic que centraran les seves intervencions, principalment, en qüestions com l’economia, el context geopolític, la sostenibilitat, els recursos humans o el metavers.

La V edició, en format híbrid, tindrà lloc el dia 26 d’octubre de 2022 a partir de les 9h.

El Business Tourism Market rep el suport de la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Lloret Turisme, Vueling i Caixabank.

També hi col·laboren el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, la Taula Gironina de Turisme, Fitel Network, Robot Hostelería, Croexsa i la cadena Guitart Hotels, un any més seu central del fòrum.

BTM 2018-2020 (Edicions I,II i III)

Promouen i organitzen:

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

EDICIÓ V | 26 Octubre | 9:00h
EDICIÓ V | 26 Octubre | 9:00h
Visualitza