15/10/2020Lloret de Mar (Girona)
caes
Lloret de Mar (Girona)

Dossier de Premsa II BTM Lloret Forum - El Punt Avui

25/09/2019

La seguretat i la gastronomia centraran el segon BTM de Lloret

La segona edició del Business Tourism Market (BTM) de Lloret de Mar tindrà lloc dijous de la setmana que ve, dia 3 d’octubre, a la Sala Palas Atenea de l’hotel Guitart Central Park i se centrarà en la seguretat i la gastronomia. La Fundació Climent Guitart i l’agència Efe organitzen per segon any el BTM, que clourà la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

El BTM (el mercat del negoci turístic) és una jornada de debat, que d’aquí a vuit dies tindrà com a lema Del canvi a la transformació. “És una jornada sobre cap on va el turisme i sobre qüestions candents”, diu la presidenta de la Fundació Guitart, Cristina Cabañas.

Després d’una conferència del socioecòleg Ramon Folch, responsables dels Mossos d’Esquadra, com ara el cap de la unitat central de delictes informàtics, Albert Álvarez, i el cap de la policia local de Lloret, Joaquim Martín, parlaran de seguretat.

Posteriorment, el pastisser Christian Escribà, l’expert en còctels Javier de las Muelas i els xefs Carme Ruscalleda i Carles Gaig, entre d’altres, debatran sobre la restauració i la gastronomia en l’hoteleria. També hi intervindrà l’influencer i divulgador Marc Vidal i es mostraran nous ginys tecnològics.

Les inscripcions, a 80 euros, estan obertes al web del BTM. Els estudiants tenen un 50% de descompte.

Enllaç El Punt Avui

 

Última Edició
Última Edició
Visualitza